Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum
Havendwarsweg 2a
9981 JS  Uithuizen
tel. 0595 - 433215

Lid van

Wie werken er in onze praktijk?

Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum is in 1990 opgericht. Inmiddels hebben Annette en Marijke de praktijk overgenomen. Met veel kennis, plezier en enthousiasme richten zij zich op uiteenlopende logopedische gebieden. Beiden vinden ze het belangrijk zich te blijven verdiepen en verbreden binnen de logopedie in het algemeen en hun eigen specialisaties in het bijzonder. 

 

Annette Kranenburg


Annette is 25 jaar werkzaam als logopedist. Zij is zich steeds meer gaan specialiseren in het werken met kinderen met (ernstige) spraak- en taalproblemen en heeft hiervoor veel bij- en nascholing gevolgd. Ze heeft ruime werkervaring in logopedisch onderzoek en begeleiding van kinderen en jongeren met een cognitieve beperking en kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis. Deze kennis heeft ze onder andere opgedaan als schoollogopedist binnen het regulier en speciaal onderwijs.

 

 

Marijke van Dam

Marijke is in 2020 afgestudeerd als logopedist. Ze heeft ervaring met het diagnosticeren en behandelen van zowel kinderen als volwassenen. Vanuit haar ervaringen als leerkracht in het basisonderwijs kan ze goed aansluiten bij de belevingswereld van (jonge) kinderen, waardoor er binnen de behandelingen veel ruimte is voor plezier, spontaniteit en humor. Verder is Marijke gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van problemen binnen de communicatie, het kauwen & slikken en speekselverlies bij de ziekte van Parkinson of bijvoorbeeld na een beroerte. Marijke is aangesloten bij ParkinsonNet. 

 

 

Na 32 mooie jaren is Titia Sikma gestopt met haar werkzaamheden als mede-praktijkhouder in Uithuizen. De praktijk van Titia wordt in Groningen-stad voorgezet als gespecialiseerde praktijk voor stemlogopedie en de ziekte van Parkinson. Meer informatie en de contactgegevens van Titia vindt u op www.stemjestem.nl.