Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum
Havendwarsweg 2a
9981 JS  Uithuizen
tel. 0595 - 433215

Lid van

Welkom bij onze praktijk

Attentie!! 

Vanwege het Coronavirus zijn helaas ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen. Bent u verkouden, ziek of heeft u koorts, komt u dan alstublieft niet naar de praktijk toe. 

Een gedeelte van onze behandelingen zal niet meer op de praktijk plaatsvinden. Er is een mogelijkhied door middel van tele-logopedie de behandelingen voort te zetten (te denken aan Skype, Zoom, Facetime, beeldbellen). Uw behandelend logopedist zal u hier meer duidelijkheid over kunnen geven en kan in overleg met u bepalen wat de beste behandelmanier voor u is.
Voor vragen kunt u ons het beste bereiken op 0595-433215 of op 0612164741.
Daarnaast kunt u ook altijd het contactformulier via deze website invullen 
(onder het kopje "contact") en dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

 

U vindt op deze website informatie over logopedie in het algemeen en over onze praktijk in het bijzonder. U treft informatie aan over stoornissen en de wijze waarop wij die als logopedisten kunnen behandelen. Ook vindt u informatie over de vergoedingen van deze behandelingen door zorgverzekeraars en wat u daarvoor moet doen. Wij vertellen u verder over onze specialismen en geven u de mogelijkheid ons vragen te stellen over afspraken, behandelingen en aanmeldingen. En natuurlijk vindt u ook ons adres en ons telefoonnummer onder contact.